fb

facebook pottyos

yt

"A szeretet kiolthatatlan öröktűz, amely melegít, de nem éget, érlel és alakít erőszak nélkül. A szenvedélytől az különbözteti meg, hogy nem köt csereüzletet, és nem ragaszkodik. Szétszórja önmagát, mint a Nap."
- Szepes Mária


Csillagpor

Termék szélessége: 15 cm
Termék hossza: 21 cm
Termék magassága: 3 cm
Termék súlya: 0,4 Kg
Ára: 5.390 Ft
Kedvezmény
Az áfa összege
Ár / kg:

Leírás

ÚJDONSÁG! Megjelent Szepes Mária Csillagpor verseskötete, limitált példányszámban. CSILLAGPOR Versek 1925 - 1994 (336 oldal)

„Engem ért a megtiszteltetés, hogy az olvasók elé vezethetem a költő Szepes Máriát. Már a korai darabokban megmutatkozik kivételes verskultúrája és az a sugallatosság, amely alfája és ómegája minden igazi költészetnek. A vers már fogantatása idején - s később, mágikus léte minden pillanatában - amúgy is titok. Mária verse többszörösen az, hiszen Ő e titkot kulcsként használja még nagyobb titkok zárainak nyitogatására.”

                                                                                                          Rákos Sándor

„Ahogy a hangok a teremtő Logoszban gyökereznek, az írás a hieroglifákban, képírásban, a vers őse a szútra, az ősi bölcsesség lézer erejű, zenei szépségű eposza a soha el nem múló valóságról. E versek csillogó csillagpora e rejtélyes üzenetet hordozza. Igazságuk az öröklét igazsága.”

                                                                                                          Szepes Mária

A Szepes Mária Alapítvány őrzi, gondozza az író-tanító szellemi hagyatékát. Céljai között szerepel sokszínű életművének teljesebb bemutatása is. Örömmel tárjuk az olvasók elé a Csillagpor verseskötetet, amelyben átfogó képet kaphatnak Szepes Mária világlátásának, bölcseletének esszenciájáról.  Fogadják szeretettel.

                                                                                              szepesmariaalapitvany.hu


Partnereink

Image

KAPCSOLAT

Levelezési címünk
Budapest, 1026 Júlia utca 13.

Alapítványunk telefonszáma:
+36 30 990 76 07

Email címünk
info@szepesmariaalapitvany.hu

Facebook
facebook.com/szepesmaria
facebook.com/pottyosp